вівторок, 7 липня 2015 р.

Погром на ринку Сімферополя: окупаційна поліція забрала усе – гроші і товар


Джерело: http://patrioty.org.ua/pogrom-na-rinku-simferopolya-okupatsiyna-politsiya-zabrala-use-groshi-i-tovar/


Демонтаж ринку у Сімферополі. Фото: http://the-1.ru/
Демонтаж ринку у Сімферополі. Фото: http://the-1.ru/
На прикладі великого ринку в Сімферополі кримчани зрозуміли, що спокійно працювати їм вже не дадуть. Про це повідомляютьПатріоти України з посиланням наПодробности.
За залізним парканом ринку розбирають торгові точки. Демонтаж речового ринку в центрі Сімферополя йде вже другу добу. Підприємці скаржаться – про майбутнє закриття навіть не попередили. А весь товар невідомі люди вивезли невідомо куди.
“Ринок був оточений міліцією, був паркан поставлений двометрового зросту і пішло зноситися весь ринок. Вночі, без людей, без комісії, без опису без нічого. Просто чисто варварськи і по-бандитському”, – розповідають люди. “Машини, які туди в’їжджали, були з закритими ганчірками номерами. І людей, яких 30 чоловік, пропустила міліція незрозуміло в якій формі, спортивної статури і о 3 годині ночі пішов демонтаж”, – скаржаться торговці.
Люди намагаються врятувати хоча б те, що залишилося. Комусь вдається пройти на територію ринку через оточення, а хтось перелазить прямо через паркан – поки не бачить поліція. Багато підприємців вже підрахували збитки. І цифри вийшли не маленькі. Втратили від 300 тисяч рублів до декількох мільйонів – це якщо торгових точок було декілька.
“Розкрили мій особистий бутик. Там у мене товар, там у мене особисті речі, якісь атрибути, обладнання, у когось виручка. Нам це навіть не обіцяють повернути”,  – обурений підприємець.
Сімферопольські чиновники давно вимагали звільнити цю площу від торгових наметів – мовляв, розміщені незаконно і заважають проїзду. Тим не менш, торговці не йшли, платили оренду та податки. Тепер – у прямому сенсі – опинилися на вулиці: без товару і без роботи. Альтернативне місце для торгівлі влада їм не надала.


Немає коментарів:

Дописати коментар