вівторок, 17 вересня 2013 р.

Уряд Азарова знайшов привід для виселення кримських татар

   Взагалі наведений нижче листок є прямим власноручним присудом для цього уряду за подальшу необустроєність кримських татар на Батьківщині.
   Цей лист є зізнанням влади у продовженні політики виселення кримських татар з власної землі.
    Коли були розпочаті процедури повернення кримських татар виселених та їх нащадків, всім були надані рівні права, але давати громадянство України їм там не дуже то і поспішали. Там де командують Дейчі та Партія Регіонів керована  ними, там готують знову цю землю під переселення євреїв?
  Якщо ні, то чому відмовляють кримським татарам у праві на життя у власній країні та власній землі і погрожують на додаток виселенням до Узбекистану, місця вигнання цілого народу?
    Коли раніше владу задовольняла надана місцевою владою у Сімферополі довідка про те, що ти є син або донька депортованого, чому зараз їх це не може задовольнити?
  Фактично в цьому листі визнано, що з 2004 по 2009 рік влада зробила злочин проти людини і чинила перепони у прийнятті ним громадянства України!



P.S. Від постраждалого: " 13:33 пан Олег, это еще не все... паспорт прописанный в 1994 г. в Крыму, изъяли, прописку отменили..."

Немає коментарів:

Дописати коментар