понеділок, 10 листопада 2014 р.

ПЕРЕПИС В КРИМУ


). Показати цифри зменшення - міжнародний скандал, бо ці ціфри буде потрактовано як масове голосування ногами (тим більш відомо, що кримські татари були єдиною демографічною групою із постоянно позитивним сальдо).
Те саме про питому вагу українців. Було прикладено багато зусиль, щоб зменшити їхню переписну кількість, а коли цього досягли - то почали думати, а нафіга. Адже це знов буде сприйнято як масовий ізход українців з Криму, тобто етнична чистка.
Але головне - це проста сумарна кількість населення. Показати на скільки сотень тисяч, а саме це вимальовується, зменшилась кількість кримчан - це визнати масову міграцію, раз. І заодно спростувати власний псевдо-референдум, на якому голосувало більше ніж живих людей.
Оприлюднити кількість понаєхавших за півроку - теж ловушка, тому що цифри покажуть розмах колонізації і окупації, особливо в розрізі займаних посад. Адже понаєхавші займають переважно керівні шаблі влади та, відповідно, мають вищій соціальний статус, як і належить колоніальній адміністрації.
Так що тепер господа інтерпретатори сидять і сушать голови, що з тими цифрами робити. Бо їхнє оприлюднення як цілком, так і частками буде складатись з улік, що назбирали самі проти себе окупанти.

Немає коментарів:

Дописати коментар